Kevään piristykseksi tein kortit muutamalle ystävälleni, jotka tiedän multasormiksi. Korttien mukaan laitan pienen kukkasiemenpussin.

Tyttöleimasin on bildmålarnan.

Onnittelukortti on tehty Magnolian leimasimella.  Iso kukka on tehty Tattered florals stanssilla ja Xcutin lumihiutale leikkurilla. Perhonen Martha Stewartin leikkurilla.

Tämä viikko menikin leimaillessa. Melkein joka päivä on tullut leivottuakin, kokeilin ensimmäistä kertaa leivän tekoa padassa. Todella rapeaa ja maukasta tuli.  Laitoin 5dl hiivaleipäjauhoja ja 2dl vehnäjauhoja, puolitoista teelusikallista suolaa ja puolikas teelusikallinen kuivahiivaa, noin 4dl kädenlämpöistä vettä.  Ja sekoitin lusikalla, annoin seistä pöydällä tuorekelmun alla noin 15 tuntia. Sitten painelin löysän taikinan pöydällä ja taitoin muutaman kerran jauhojen kanssa, ja annoin seistä 2 tuntia liinan alla. Sitten kuumaan pataan ja uuniin noin 230 astetta ja puoli tuntia kansi päällä ja noin 10 minuuttia ilman kantta. Todella hyvää, mies veti puolikkaan leivän heti kerralla.  :)