Taas se pääsi iskemään nimittäin flunssa, onkin ollut tosi turhauttava viikko. Olen raahannut milloin minkäkin askartelu-tai käsityövälineen nenäni eteen ja joutunut sitten toteamaan, ettei jaksa keskittyä tekemään mitään. Eikun tarvikkeet takaisin kaappiin.

Mutta sain sentään viimeisteltyä poikani neuleet, ohjeet oli Suuresta Käsityölehdestä, kuten aikaisemmin jo mainitsin. Vielä kun oppisi ottamaan kunnon valokuvia, minulta ei näytä luonnistuvan kuvien ottaminen sisätiloissa lamppujen loisteessa. :(

Lanka oli se ihanan tuntuinen Sirdar Snuggly Baby Bamboo .

Hihaton malli.

 

ja hihojen kera.

 

Pojan koulutus(lue:aivopesu) on jo alkanut sukulaismiesten toimesta.  Lahjaksi saamastaan tutista näkyy mitä lätkäjoukkuetta on syytä kannustaa. 

 

Lankaa jäi sen verran yli (kun tapanani on tilata aina yksi kerä ylimääräistä,että varmasti riittää), että riitti vielä raidalliseen hihattomaan neuleeseen pojalle. 

 

Sain myös tehtyä tai siis korjattua tyttäreni helmikorut (tarvikkeet villihelmestä). Pitihän se nimittäin ensin kokeilla tehdä sellaiseen joustavaan korulankaan, mutta eihän se kestänyt helmien painoa ja kovakouraista käsittelyä. Ja olihan se pakko saada pikkuneidille oma kaulakoru tehtyä, muuten ei olisi jättänyt siskopuolensa koruja rauhaan. Eikun kantapään kautta oppimahan ja vaijeria peliin.  Tälläistähän se on kun itsekseen asioita tekee eikä kukaan ole vieressä neuvomassa. Mutta itse kyllä saan paremmin käsitöitä tehtyä omassa rauhassa, vaikka onhan erilaisilla kursseillakin kiva käydä opettelemassa uusia asioita ja ennen kaikkea katsomassa minkälaisia juttuja muut tekevät.   Olen jo ilmoittautunut muutamalle minikurssille, mutta odottelen innokkaasti jo syksyä, jotta pääsisi taas oppimaan lisää käsityökursseille. Kesäaika on niin tylsää, kun kursseja järjestetään niin minimaalisen vähän. Ihmiset vaan loikoilee rannalla auringonpaisteessa, yök tylsää.