Innostuin lotraamaan lisää kangasväreillä. Tein kaksi tyynynliinaa tyttärelle. Tausta vaaleanpunainen/liila on tehty siveltimellä  käyttäen Emo:n ruiskuemulsio+väripigmenttiä.

Tässä on sitten leimasimia käyttäen kuvioitu Emo:n hopeapeittovärillä ja versacraft:n valkoisella. Sekä tehty Picture This-kuvansiirtoaineella netistä tulostettu Bolt:n kuva

Tässä tyynynliinassa on käytetty leimasimia valkoisella versacraftilla (näkyvät kuvassa heikosti) sekä hopeapeittovärillä käytetty sablonia, jonka tein bigshotin avulla piirtoheitinkalvolle (Sizzixin stanssilla).  Kissa on tehty tulostamalla kuva netistä, ja kontaktimuovilla päällystämällä, askarteluveitsellä leikaten sabloni. Kissan keskusta on Emo:n peittovalkoista.

Samalla kissa-sabloonilla sekä leimasimella syntyi tyttären t-paita, samoja värejä käyttäen. Lisänä kissan viikset on tehty tekstiilitussilla hopeaglitter-sävyllä. Valkoinen versacraft toimi heikonlaisesti  tälläisessä  värikkäässä t-paidassa, sopii paremmin tasaisemmille kangaslaaduille.