Rakkautta ilmassa, oli ihanaa seurata Ruotsin kruununprinsessan häitä. Selvästi aidosti rakastunut pari, joiden liitto varmasti tulee kestämään.  Aivan ihana klassinen hääpuku, minun mielestäni mitkään krumeluurit eivät olisi prinsessalle sopineetkaan, kun on klassisen kaunis nainen.

Itse sain viikonloppuna väsättyä mieheni pojalle rippikortin, johon olen itse tosi tyytyväinen. Yleensä minulla hankaluutena olla luova silloin kun täytyy tehdä jokin tietty asia. Ideoita pulpahtelee kyllä jatkuvasti aivoistani, mutta ne ei ole välttämättä juuri niitä asioita mitä pitäisi tehdä.  Et jos joku tulee sanomaan, että suunnittele sellainen ja sellainen asia, niin ei yleensä onnistu käden käänteessä.  Suunnittelua auttaisi,jos olisi enemmän aikaa surffailla nettikauppojen sivustoja tai kierrellä rauhassa kauppoja. Mutta tämäkin kortti syntyi Sinellin valikoimasta, kun ei ole aikaa revetä joka suuntaan.

Korttipohja on taitettu sininen helmiäiskartonki A4, jonka kohokuvioin kulmistaan Fiskarsin Scrapbossin avulla vintage-sabloonalla. Ostin kyseisen Fiskarsin kohokuviointialustan, kun etsin korttiin materiaaleja. Sattui sattumalta silmiini ja olihan se pakko ostaa kun oli vielä -30% tarjouksessa. Aivan ihanaa puuhaa, tykkään kovasti kohokuvioista. Olen tosi tyytyväinen ostokseeni.

Leimasin valkoiselle kiiltävälle korttipohjalle (omasta laatikonpohjalta)  Sinellista ostamallani majakkaleimasimella, mustalla Stazon leimasinvärillä ,ja fiskarsin leikkurilla ja mallineella leikkasin sen pyöristettyyn suorakaiteen muotoon. Sen jälkeen otin Pebbles liitunapit ja väritin pohjaa hieman kahdella eri sinisellä. Leimasin samalla leimasinvärillä ja edelleen siis sinellista ostamallani laivaleimasimella samalle kiiltävälle korttipohjalle, jonka leikkasin sitten kaavioveitsellä mukaillen leimasimen reunoja. Ja lisäsin siihen myös hieman sinistä sävyä. Majakkakortin kiinnitin siniseen korttiin kakspuoleisella voimateipillä ja laivakuvan kiinnitin 3D-tarratyynyillä majakkakortin päälle. Koristelin reunan sini-valkoisella nyörillä (sinellistä) , jonka kiinnitin kapealla voimateipillä. Lopuksi koristelin korttia ääriviivatarroilla, kolmella ristillä ja Rippijuhlana-tekstillä. Ääriviivatarrat ovat mielestäni aivan loistavia korttiskartelussa.

Kortin sisäpuolella väsäsin tekstin, jota ihmettelen miten sen sain edes aikaiseksi, kun en ole ikinä ollut mikään kirjoittajatyyppi. Printtasin sen tavalliselle kopiopaperille sinisellä tekstillä ja kiinnitin voimateipillä korttiin ja lisäsin ääriviivatarrat reuniin.

Kuvaaminen tuottaa kyllä eniten hankaluuksia, ilman salamaa tulee epätarkkoja ja salaman kanssa häikäisee ihan valkoiseksi.

Sen voin luvata, ettei kuvien laatu tule parantumaan, en vaan jaksa kiinnostua teknisistä laitteista. Jos joku olisi kädestä pitäen opettamassa valokuvaamista niin silloin ehkä voisi jotain kehitystä tapahtua, mutta kun ei ole. Joten näihin on tyytyminen.

 Kirjoitus ei oikein kunnolla erotu, joten tässä kortissa oleva teksti:

 

Purjehdit nyt kotisatamasta

kohti aikuisuuden valtamerta.

Olkoon viisaus kompassinasi

ja rakkaus sen neulana.

Olkoon tuulet lempeät

ja taivas pilvetön.

Loistakoon matkallasi majakoitten valot

välttääksesi elämän karikot.

Ja valaiskoon ne aina tien kotisatamaan.