Viikko vierähti hurjaa vauhtia, tuli katseltua jääkiekkoa ja ulkoiltua lasten kanssa. Lauantaina kävimme anopin luona ja automatkaa varten otin käsityön mukaan, tällä kertaa satiininyöriä ja kumihimoalustan, voiko olla mikään helpompi kuljettaa mukana.  Nyörin pätkä meni viel kaappiin, katsotaan mihin sitä sitten käytän tulevaisuudessa.

Tulevien ylioppilasjuhlien takia piti käydä sinellistä ostamassa tarvikkeita korttiin. Kun en osannut päättää minkälainen kortin pitäisi olla, tein niitä viisi kappaletta ja mies sitten päätti mikä niistä tullaan antamaan ylioppilaalle.  Kortti askartelussa olen usein törmännyt materiaalin ja ideoitten runsauteen jopa siinä määrin, että on jo vaikeata valita niistä. On kaiken maailman erilaisia papereita, leimasimia, 3D-juttuja, ääriviivatarroja, liituvärejä, kyniä jne   ...jne  ......puhumattakaan muista jutuista mitä voi myös käyttää korttien tekoon...kutistemuovia, olkia, metallilankoja-ja levyjä, erilaisia kirjontatapoja, valokuvia, helmiä ..jne..jne...jne  Näistä korteista tuli nyt yksinkertaisia, helppoa korttiaskartelua tavallisista materiaaleista. Käytin ääriviivatarroja ja erilaisia papereita, pebbles chalks, geelikyniä, tarratyynyjä ja valmiita kaksiosaisia korttipohjia.

Perjantaina sain CCHobbysta tilaamani tuotteet: minipahvirasioita, pahvilaatikostoja x3, miniavainkaappeja 1pkt, pieni itämainen kuvalehtiö ja pari kerää satiinyörejä ( joita käytin automatkalla). Suurin osa näistä tarvikkeista tulee tyttären barbietaloon. Pahvilaatikostoja jo aloitin maalaamaan, minusta ne ovat kohtuullisen hyvänkokoisia barbien huonekaluiksi. On mielenkiintoista, että nukkekotitavaraa on paljon saatavilla, mutta barbielle löytyy vain muovisia huonekaluja, jotka mielestäni ovat aivan kamalia.  Ja kuitenkin Barbie on yksi myydyimmistä lasten leluista.

 

 

Päässäni on pyörinyt mitä ihmeellisimpiä ideoita barbietaloa varten. Ajattelin joku päivä mennä minimaailmaan katsomaan minkälaiset ovat nukkekodin pariovet, voisiko ne sopia laitettavaksi barbietaloon ikkunoiksi.

Sisustustiimi ohjelmassa oli kerran tehty upea metallilevykatto keittiöön, barbietaloon voisi toteuttaa senkin ohuesta metallilevystä kohokuvioimalla, mutta pitäisi kai hankkia kohokuviointialusta ja erilaisia kohokuviointilevyjä.  Apua ideoita pursuaa, mutta mistä aika ja rahat joka idean toteuttamiseen.  Tällä viikolla on tosiaan aivoni käyneet suorastaan ylikierroksella, olen jopa askarrellut unissani. :)

Ryijyä en onnistunut saamaan vielä valmiiksi,  tuskin saan tällä viikollakaan. Pitäisi tehdä remonttihommiakin välillä,  laittaa makuuhuoneeseen laminaattia lattiaan.