..teki tehtävänsä, taas iski flunssa. Ja tulikin tällä kertaa oikein kunnolla, ei voinut pariin päivään edes katsoa tv:tä, kun päätä särki kuin olisi ollut migreeni. Eli en ole tehnyt mitään askartelu-tai käsityöjuttuja puoleentoista viikkoon.  Alkaa ollakin jo jonkinlainen ahdistus, kun kädet ovat olleet täysin toimettomana. Ennen flunssaa ehdin tehdä yhden kortin ystävälleni, joka sai juuri perheenlisäystä tyttövauvan muodossa.

Ja sitten vielä kun oppisi kuvaamaan. Kamerakin jo tuossa vaihtui, mutta kuvien laatu ei parantunut, joten kyllä se vika löytyy kuvaajasta.

Sairastellessa sain jotain aikaiseksi nimittäin shoppailin nettikaupoissa, kun en vajaakuntoisena jaksanut edes lähteä kädentaitomessuille wanhaan satamaan. Ostin muutaman leimasimen ja kaksi perhoskuvioleikkuria. Toinen on martha stewartin ja on muuten painava, jämäkkä kapistus. Tykkään tuollaisista kunnon työkalun oloisista. Pari kirjaa hobboksista, tatting-ohjeita  ja leatherwork-kirjan. Nahka kiehtoo materiaalina.

Tänään sitten sain aloitettua käsityöt, kävin käsityökeskuksessa kutomassa päivällä, sainkin kudottua reilun metrin kapeata paperinaruliinaa. Luonnonvalkoista kokonaisuudessaan, johon aioin kirjailla tähtiä. Eli tulossa joululiina keittiönpöydälle.  Ensi viikolla olisi tarkoitus aloittaa lenkkialpakasta huovan kutominen, joka on menossa pukin konttiin.  Niitä olisi sitten tarkoitus tehdä ainakin kaksin kappalein. 

Tässä viime päivinä on tullut mietittyä pitäisikö tuolle omallekin naamalle tehdä jotain piristävää. Lähinnä on tullut mieleen maantienväristen hiusteni värjääminen, mutta hieman luonto taistelee värjaystä vastaan.  Viimeisessä kuluttajalehdessä oli artikkeli hiusväreistä ja niiden allergisoivista aineosista.  Raskaus ja imetysajan olen tietoisesti välttänyt kaikenlaisia ylimääräisiä turhuuksia, kuten hiusvärejä. Mutta kyllä aikamoiseksi värittömäksi hiireksi itsensä tuntee, kun ihmisten ilmoilla kävelee. Hiusväribisnes on pakko olla todella kannattavaa, koska harvassa ovat naiset ja tytöt, joilla on värjäämättömät hiukset.  Ja onhan se tyylikästä, tasainen hiusväri maantienväristen hiusten sijaan. Hm .....mutta mitä kaikkea ne värit sisältääkään ja tarvitseeko niitä tosissaan? Taidan vielä yrittää malttaa mieleni ja olla se harmaa hiiri...tai siis norsu.