Viikko vierähti hujauksessa, maanantaina aloitin tekemään pientä ryijyä, joka kuuluu kolmen ryijyn sarjaan. Kaksi kolmesta tein jo pari vuotta sitten. Nyt siis viimeisen vuoro. Ryijy ei ihan viikossa synny, varsinkin kun kaksi päivää meni taas lepäilessä, tällä kertaa päänsäryn takia, taisi olla ihka ensimmäinen migreenini.  Tässä kuva jo tehdyistä ryijyistä, inspiraationa on tietenkin toiminut rakas mieheni, rakkaudella sydämiä hänelle.

Yksi toinen isompi projektini meni kanssa  hieman eteenpäin, sain haettua keskiviikkona rautakaupasta puuliimalevyjä ja saranoita. Niistä tulee tyttäreni kaappiin ovet. Kaapin sisälle tulee Barbie talo. Sain aloitettua torstaina ovien asentamista sekä maalasin myös yhden puisen koristetaulun sängynpäädyksi barbielle. Mutta kuvaan ne sitten kun ne on kokonaan valmiit,  tarkoitus olisi saada  barbiet muuttamaan taloon jouluna. Hieman taitaa tulla kiirus, mutta yritetään.

Viime vuosi oli käsityököyhää aikaa vaikean raskauden takia. Joulun aikaan yritin opetella hardanger-kirjontaa, jotta olisin tehnyt sillä tekniikalla muutaman joulukortin sekä joululahjan. Mutta en jaksanut sitä projektia loppuun asti. Ostin silloin lankamaailma nordiasta muutaman pienen hardangerpakkauksen (tuoksupusseja, kirjainmerkin ja pienen pussukan). Yhden tuoksupussukan sain jouluksi kirjottua, mutta lankanyöri jäi pyörittämättä. Todellista saamattomuutta vai mitä. No tulihan se nyt vihdoin viimein saatua sitten tehtyä.

Lauantai päivä menikin ulkoilessa, puutarhatöitä talon pihatalkoissa tehden. Haravointia ja pensaitten leikkaamista, mikä sen rentouttavampaa puuhaa, mutta sen verran myös olin väsynyt sen jälkeen, että eipä tullut lauantaina tehtyä lainkaan käsitöitä. Sunnuntaina huushollin siivoamista ja illalla taas ryijy vihdoinkin käsiin.   Toivottavasti saan sen ensi viikolla valmiiksi.