ja hieman stressin poikastakin ilmassa, mutta kaikki hoituu energisellä innostumisella uuden oppimiseen.  Tuli buukattua tekemistä Aiku-helmen ja muutaman kansalaisopiston kurssin merkeissä syksyn kalenteriin.  Kansalaisopistojen kurssit pitävät sisällään tiffanylasityökurssin ja ompelukurssin ( oli pakko ilmoittautua ihan kurssille, ei vaan tule muuten kaivettua ompelukonetta tai saumuria kaapin pohjalta. Laiskuutta sekin) .

Aikuhelmessä käytiin ensimmäiseksi pintasommittelua läpi ihan paperein leikkaa-liimaa tyylillä. Siirryimme sitten neulahuovutukseen, jonka seinätekstiili pitäisi saada valmiiksi ensi viikon tiistaihin mennessä. Toisaalta on ihan hyvä, että on takaraja, että ei jää puolivalmiina makoilee kaappiin. Mutta hiukan tuppaa noita hikikarpaloitakin otsalle kohota. Varsinkin kun päätin tehdä sen vielä hiukan työläämmin eli huovuttaa markähuovutuksena alushuovat enkä käyttänyt valmista neulahuopaa.  Ja kehyskin pitäisi vielä valmistaa, kun ei ollut valmista sopivan kokoista. No onpahan sitten todella käsityötä.

Ompelukurssi alkoi tehden trikoohousuja pojalle, mutta olen ollut siellä vasta yhden kerran, kun oli lekurissakäyntiä yms. Eli ei ihan valmiit vielä.

Ensimmäinen tiffanytyökin valmistui, helposta päästä aloitin, enkelillä. Mallina ilmaismalli netistä.

 

Mieheni pojalle synttärikortti valmistui jo muutamia viikkoja sitten. Kortin taskuun oli hyvä livauttaa muutama seteli.

 

ja kun joulu tulee joka vuosi valitettavasti aina liian aikaisin niin päätin jo alkaa valmistautua hyvissä ajoin eli muutama joulukortti 2010.

 

Olen ihastunut tuohon bosskuttin poinsettia eli joulutähti stanssiin. Lumihiutaleet ovat sizzin stanssilla tehty.

Rakastan joulua, ja kaikkea olisi tänä jouluna suunnitelmissa tehdä itse tehdyistä joululahjoista lähtien.

Piparien paistoa ja itse tehtyjä makeisia yms. olisi suunnitelmissa tehdä jouluaskartelun lomassa.