Viikko vierähti huomaamatta, ja ei voi muuta kuin taas ihmetellä tämän päivän teknisiä laitteita. Luulisi ihmisaivojen osaavan valmistaa kestäviä tuotteita, mutta katin kontit. Vai liekö teollisuus vain haluaa rahat pois kuluttajilta, kun joudumme jatkuvasti ostamaan uusia laitteita rikkoutuneiden tilalle. Tämän viikon saldo on rikkoutunut pleikkari,  pari vuotta vanha. Hyvä ystäväni tällä viikolla suorastaan iloitsi, kun digiboxi on kerrankin kestänyt yli vuoden, siis Haloo! Ennen vanhaan tv:t, pölynimurit yms . laitteet kestivät hyvin parikymmentä vuotta.  Mihin katosi ammattitaito ja halu tehdä kestäviä tuotteita? Ihan ketuttaa mitä sekundaa meille nykypäivänä myydään. Tunnen itseni tyhmäksi, kun vielä menen mukaan tähän kuluttamisen oravanpyörään.  Voi olla, että pleikkari saa odottaa hetken aikaa, on muutama askarteluhankinta mielessä.

Tyttärelleni sain tehtyä hihattimen lankana hjertegarn kunstgarn. Tein aikaisemmin kyseisestä langasta itselleni revontuli-huivin nettisivuilta löytämäni ohjeen mukaan. Kivan värikästä lankaa, ainut vaan että huopuu helposti ja katkeaa.  Lähinnä se on ongelma neulekappaleiden yhdistämisessä.

 

 

Novitan Rose Mohairia jäi muutama kerä ja mietin mitä niistä tekisin, päädyin tekemään simppelin hartiahuivin itselleni.

 

Ensi viikolla alkaa uurastus käsitöitten merkeissä kursseilla, toivottavasti ei vaan flunssa ehdi iskeä.