Taas muutama päivä hurahti vauhdilla, voisi kai sanoa niin sanotusti, nenä vuotaa ja olo ei ole kummoinen vieläkään. Että hieman touhuttua täytyi aina hetki levähtää. Tällä viikolla on tullut harjoiteltua leimakuvien värittelyä ja leimailua muutenkin, osa on mennyt hujauksessa roskakoriin, ei ole helppoa, ei ,kun ei ole mikään taiteilijasielu. Eikä minusta kyllä ikinä mitään taiteilijaa tulekaan. Kukkien tekemistä ja värittelyäkin tuli hieman kokeiltua, youtube on täynnä erilaisia videoita aiheesta.  Tosi nasta juttu tuo youtube, löytyy vaikka mitä askartelu-ja käsityövideota. Opeteltavien/kokeiltavien juttujen lista on sen myötä vaan kasvanut entisestään.

Valmiita  tekeleitä on tyttärelle kaksi kaulakorua. 

Ja taas hieman huonoin kuvaustuloksin. Ekassa on läpikuultavia vaaleanpunaisia lehtiä rosopintaisten vaaleitten helmien kanssa. Toisessa on tuollaisia metallihohtoisia liilahtavia helmiä kolmessa rivissä.

Itselleni sain aikaiseksi kolme huopakaulakorua, joista kahta voi pitää yhdessäkin. Huopapallot on huovutettu käsin saippuan ja lämpimän veden avulla.  Väleissä puuhelmiä.

Nämä kuvat olivatkin sitten jo parempilaatuisia, johtuisikohan siitä, että kuvaaja vaihtui.....