Eipä ole tullut käytyä täällä pitkään aikaan.  Sairasteluputki on ollut päällä paria viime viikkoa lukuunottamatta. Olenkin sitten saanut yhden isomman projektin alkuun nimittäin tyttöjen huoneen uusimisen. Vaaleankeltaiset seinät ovat saaneet väistyä pinkin tieltä. Puolet huoneesta on pinkkiä, joka on vielä käsitelty kahteen kertaan hopeanvärisellä kuultavalla taika helmiäisläsyyrillä. Toinen puoli huoneesta on tummenpaa pinkkiä enemmänkin sellaista syklaamin väristä (kuvassa salaman johdosta näyttää hieman vaaleammalta). Maalina matta täyshimmeä tikkurilan harmony. 

 

Tummempi seinä on saanut koristeeksi kirsikkapuun. Voi olla, että innostun vielä tekemään muutaman kukan lisääkin siihen.  Kukkien keskustaan mietin ensin hopeanväristä, mutta ehkä se olisi jo liikaa. Nyt saa ainakin olla näin.

Vaaleampi seinä on saanut uudet naulakkokoukut ja ne on kiinnitetty puuhun, josta putoilee lehdet tuulen mukana.

Kuva on hieman hankala, kun seinän pinnassa on se hopea pinta. Osassa kuvaa kiilto ei näi lainkaan ja yhdessä kohtaan näkyy jopa keltainen läiskä.  Erittäin hankala kuvata tuollainen helmiäispinta. Lehdissä käytin apuna sizzixin stanssilla kalvolle tehtyä sabloonaa.

 

Maalaamisessa on käytetty apuna piirtoheitintä, joka pienen metsästyksen jälkeen löytyi markkinointi-masasta kymmenellä eurolla. Alkaa olla ihan selkeästi antiikkia, kun ei löytynyt edes kierrätyskeskuksesta.

Seuraavana on vuorossa sitten tuolinpäällisen kuviointi (itse asiassa tehty, täytyy vaan silittää kuvio kiinni) hopeisella kangasvärillä sekä hieman isompi projekti ( ts. vaativa minulle) eli laskosverhon ompelu ja kuviointi. En ole ikinä laskosverhoa tehnyt, mutta oli nämäkin ensimmäiset seinämaalaukset  ja mielestäni ihan tyydyttävästi onnistuneet. Katsotaan kuinka käy kankaan kanssa, ikeasta ostin jo valkoista puuvillakangasta.