ja muksut flunssassa. On ollut hieman zombie olo viime aikoina, kun muksut sairaana ollessaan herättelevät tiuhaan tahtiin öisin.  Puoliunessa olen yrittänyt joululahjoja tehdä, ettei aika loppuisi kesken. Osa lahjoista pitäisi olla valmiina jo 3.12 mennessä, kun paketit lähtevät autokyydillä eteenpäin. Viikonloppuna oli sulatuslasikorukurssi tuusulan kansalaisopistolla. Aivan ihanaa, ehkä lisämausteen siihen touhuun tuo se, että aivan varma ei voi olla mitä sieltä uunista tulee ulos, aivan kuin siis avaisi joululahjapaketin, kun kurkistaa uuniin.  Ja sen takia myös melko haastavaa puuhaa. Mutta olen jäänyt jo koukkuun lasin maailmaan.

Tälläisiä tuli uunista ulos. Kokeilin muutamaan kuitulevyn käyttöä lasin alla muodon tekemiseen  ja figuro lasijauhetussin käyttöä (hankala ravistettava, hieman epäonnistui), ei ollut mitään tietoa, miten kyseisen tussin kanssa pitäisi toimia.  Muutama epäonnistui totaalisesti, kun vastuslanka tuli näkyviin. En oikein ole innostunut kyseisen langan käytöstä, joten tein suurimman osan ilman. Täytyy sitten alkaa porailee reikiä laseihin tai liimailee  korupohjiin. Molempia keinoja käyttäen varmasti. Täytyy vaan jostain keksiä taas rahat kapean hiomaterän ja vesisuuttimen hankkimiseen lasinhiomakoneeseen. Kun nyt muutakin rahareikää on tässä joulun alla. Must juttu on ensi viikonlopun kädentaito 2010-messut messarissa.

 

Muutama tiffanyenkeli lahjakoreihin eri värisinä.

Viikonloppuna pääsen taas leipomaan synttärikakkuja tällä kertaa ihan itselleni, Olen jotenkin jäänyt koukkuun porkkanakakkuun, sitä täytyy ehdottomasti  tehdä. Voisin syödä sitä joka päivä.

Messuja ja kakkuja odotellen ja edelleen joululahjoja tehden mennään taas viikko eteenpäin.